Novice

ASTROLOŠKE POČITNICE 2021

 

Imate radi astrologijo, preprosto življenje, naravno okolje, eko hiše, vegetarijansko prehrano, svobodo, sonce, dobro družbo? Jaz vse to obožujem, zato sem se odločila, da vam ponudim poletno učenje in druženje v neokrnjeni naravi v oddaljenem koncu Slovenije  – na eko domačiji Sunny Hill v kraju Hrvoji (Topolovec), ki jo vodi naš znani ‘odštekanec’ Nara Petrovič. To je tisti glasnik nove dobe, ki vedno hodi bos in je napisal knjigo Človek: navodila za uporabo. Če bomo imeli srečo, da ob času naših delavnic ne bo ravno vandral po svetu, ga boste lahko spoznali in z njim poklepetali. Na domačiji sicer živi še nekaj drugih ljudi, ki skrbijo za to, da se tam dobro je in lepo živi 🙂 Več o celotnem eko projektu Sunny Hill je tukaj.

Na delavnicah se ne bomo samo učili, ampak se bomo tudi družili, hodili na izlete, uživali doma pridelano hrano in poskusili dobro domače vino… Se skratka sprostili, kot se za podaljšani vikend spodobi 🙂

Zdaj pa k astrologiji! Organizirajo se tri delavnice, vsaka s po 16 šolskih ur (ali 12 celih ur) pouka, vse bodo potekale med četrtkom in nedeljo:

19. – 22. avgust: ZODIAK, SONCE, LUNA in ASCENDENT

Ta delavnica je primerna za POPOLNE ZAČETNIKE, pa tudi za tiste, ki menite, da osnove slabo poznate in se želite utrditi v njihovi interpretaciji. Spoznali se bomo z osnovnimi dejavniki rojstne karte, ki opredelujejo naš energijski potencial oziroma temeljni značaj. Naučili se bomo, kako z brezplačnim programom izdelati rojstno karto, v njej poiskati vse glavne dejavnike, jih intepretirati in povezati v smiselno celoto. Če vas bo delavnica navdušila, se boste na jesen morda odločili za študij v naši akademiji 🙂 Prejeli boste tudi pisno gradivo.

26. – 29. avgust: KATERI POKLIC IZBRATI?

Poznate osnove, znate izdelati rojstno karto in jo v osnovah interpretirati (ste recimo opravili v naši šoli vsaj MODUL 1), ali pa ste v astrologiji celo že zelo napredovali in se sedaj želite naučiti, kako mladim svetovati pri izbiri poklica ali manj mladim pri poklicni reorientaciji? To je izjemno zanimivo področje, ki zahteva prodoren vpogled v rojstno karto. Ne gre zgolj za iskanje darov (talentov), ampak tudi za ugotavljanje potenciala za uspeh. Čemu naj se (karierno) posvetimo, da bomo najbolje izkoristili svoj potencial, na vseh nivojih? Kateri poklic izbrati in kako ga opravljati (samostojno, v partnerstvu, kot uslužbenec…), da bomo dosegli idealno zmes uspeha, osebne izpolnjenosti in finančne nagrajenosti? Izdatno teorijo bomo preverjali na številnih primerih – tudi vaših, primeri dobrodošli!

2. – 5. september: VAJE IZ PROGNOSTIKE

Ta delavnica je primerna za NAJBOLJ NAPREDNE ŠTUDENTE in za PRAKTIKANTE. Če ste pri meni opravili MODUL 3 (prognostika) ali ste se naučili prognostičnih tehnik pri kakem drugem učitelju ali iz knjig, boste imeli na tej delavnici priložnost, da znanje utrdite in poglobite s pomočjo praktičnih vaj. Obravnavali bomo ne samo pretekle dogodke, ampak bomo za vse udeležence pokukali tudi v prihodnost. Super, kajne? Ampak pozor – biti ‘najbolj napreden študent’ pomeni, da obvladate (vsaj teoretično) sekundarne progresije, sončne in lunine mrke, solarne povratke in tranzite, ter da uporabljate program Solar Fire – ali se ga želite naučiti uporabljati.

 

Kako bodo potekali naši dnevi?

 

Četrtek:

15:30 – 16:00  prihod na domačijo

16:30 – 18:30  pouk

19:00 – 20:00  večerja

20:00 – 22:00  spoznavanje in druženje

Petek in sobota (isti program oba dneva)

8:00 – 8:30  jutranje pretegovanje, joga, pozdrav Soncu

8:30 – 9:00  zajtrk

9:30 – 11:30  pouk

12:00 – 13:00  kosilo

13:00 – 16:00  izlet

16:30 – 18:30  pouk

19:00 – 20:00  večerja

20:00 – …  druženje

Nedelja

8:00 – 8:30  jutranje pretegovanje, joga, pozdrav Soncu

8:30 – 9:00  zajtrk

9:30 – 11:30  pouk

12:00 – 13:00  kosilo

Ob cca 14:00 odhod z domačije in še zadnji skupen izlet oziroma po dogovoru.

 

Druge informacije

 

Cena posameznega paketa je 220 eur. V ceno so vključeni stroški bivanja, hrane, pouka, uporabe učilnice (s projektorjem), vodenja (joga, izleti) in organizacije. Popusta za udeležbo na več vikend paketih skupaj ni.

Najmanjše število udeležencev je 8, največje 12.

Namestitev je v sobah s po dvema ali tremi ločenimi posteljami, ena soba pa ima tri pograde oziroma šest ležišč. Izbire glede sob ne bo, o postelji bo odločil žreb. (To se mi zdi edino pošteno 😉 🙂 Če si ne želite deliti spalnice z drugimi udeleženci, si lahko ob hiši ali v gozdičku nad domačijo postavite šotorček. Mislim, da bo to tudi moja izbira, ker rada spim v naravi 🙂 Če svojega šotora nimate, sporočite, na domačiji jih imajo menda nekaj za sposodit. Poudarjam pa, da se cena namestitve zaradi vašega morebitnega spanja v šotoru ne zniža, saj je v ceno namestitve vključena uporaba celotne hiše (jedilnica, sanitarije, učilnica itd.) skupaj s prehrano (trije polni penzioni).

Hrana je izključno vegetarijanska in pretežno pridelana na domačiji ali na bližnjih kmetijah. V Sunny Hillu imajo tudi koze, zato bomo lahko uživali kozji sir. Juhu 🙂 Obroki so samopostrežni, med njimi in med poukom bomo lahko pili neomejene količine čaja in kave. Alkohol v ceno ni vključen, ampak lahko ga bomo kupili pri njih 😉

Izleti: Izbirali bomo med tremi izleti: peš do reke Dragonje; peš do vasi Abitanti z obiskom vinske kleti; peš do Brezovice z obiskom zeliščarice in čebelarja.

Prihod v Sunny Hill je v lastni režiji. Pred vsako delavnico se bomo dogovorili glede možnosti skupne vožnje, da se ne vozi vsak s svojim avtom. Če bi želeli bivati na domačiji z osebo, ki se delavnice ne bi želela udeležiti, vas moram žal razočarati, saj so kapacitete hiše omejene na 12 zunanjih obiskovalcev – kar bomo v tem primeru udeleženci delavnic.

Prijava: s prijavnico  in po moji potrditvi vaše prijave z vplačilom predujma 100 eur do najkasneje 1. maja 2021 na poslovni račun. V prijavnici kliknite ‘Seminar’ in v Opombe (na koncu prijavnice) vpišite naziv delavnice (npr. Vaje iz prognostike). Če plačujete s poslovnega računa, vpišite v Opombe tudi podatke podjetja za izstavitev računa. Velja pravilo Kdor prvi pride, prvi melje; število mest je omejeno, zato vam priporočam, da s prijavo pohitite. V primeru neizvedbe delavnice (število prijav oziroma vplačanih predujmov za posamezno delavnico do 1.5. manjše od 8) vam bom nakazane zneske vrnila. Preostanek kotizacije (120 eur) bo treba vplačati do 15.7.2021. Po tem datumu si glede udeležbe ne boste mogli več premisliti oziroma vam bom vplačani znesek lahko vrnila samo, če boste sami našli nekoga, ki bo zasedel vaše mesto. V primeru neizvedbe delavnice zaradi višje sile (morebitni ponovni protikoronski ukrepi ipd.) se termini izvedbe ne bodo prestavljali in zneske se vam v celoti povrne.

Za morebitna dodatna pojasnila sem na voljo na tel. 041 776664 ali na info@astroakademija.si.

Se vidimo? Upam 🙂