Novice

IZOBRAŽEVANJE 2023/24

VAJE IZ PROGNOSTIKE

Z 11.1.2024 začnemo z Vajami iz pognostike. Namenjene so izključno tistim, ki so že opravili MODUL 4 (Osebna prognostika) v Astrološki Akademiji Stella ali ki ga trenutno opravljajo. Poudarjam, da drugih ne vzamem v pouk, ker nimajo primernega predznanja.

Snov? Na vajah bomo vadili, seveda 🙂 Vsi, ki ste dokončali MODUL 4, veste, da ste prejeli ogromno teoretičnega znanja in tehnik, ki pa jih je težko uporabljati v praksi, dokler se ne naučiš, kako jih medsebojno povezati in tudi – za tiste, ki delate astrologijo za stranke – predočiti drugim, da si z vašim znanjem lahko resnično pomagajo. Vse to bomo sedaj delali v praksi, na primerih, ki jih boste predstavili sami, lahko pa delamo tudi kaj drugega, po izbiri. Glavno besedo boste imeli udeleženci – vaši primeri, vprašanja, komentarji… Seveda pa sem tu zato, da prispevam dodatne informacije, nasvete, izkušnje. Zato se lahko zanesete, da boste prejeli še več znanja, kot ga že imate.

Vadili bomo tehnike (ter kombinacije tehnik): SEKUNDARNE PROGRESIJE, TRANZITI (oboje v longitudi in deklinaciji), MRKE in POVRATKE.

Vaje bodo potekale osem zaporednih četrtkov med 19:30 in 21:00 – torej po dve šolski uri skupaj. Posnetki vaj bodo dosegljivi 14 dni po vajah.

Cena (vsebuje 22% DDV): 234,24 €. Možno je plačilo v dveh obrokih po 117,12 €, prvi do 9.1.2024 in drugi do 1.2.2024.

Prijavite se s prijavnico.  Izberite SEMINAR. Prijave sprejemam DO 4.1.2024.

Podatki za plačilo so tukaj

Prosim NE vplačujte, dokler ne dobite potrditvenega sporočila, da se seminar bo izvajal. Sporočilo pošljem vsem, ki se boste prijavili, da 5.1. Najmanjše število udeležencev je 5, največje 20.

Za vsa vprašanja sem na voljo na info@astroakademija.si ali na tel. 041 718260. Uživajte dan 🙂

 

Program

Urnik PRVI LETNIK

Urnik DRUGI LETNIK

Urnik TRETJI LETNIK

Cenik

Prijava

Naslednji rok za oddaj nalog za CERTIFIKAT 2 in DIPLOMO se sprejemajo do 1. marca 2024.