Cenik

CENIK 2021/22

ŠOLNINA

V letu 2022 je cena za uro pouka (vaje) 9 € in cena za posamezno gradivo (2-urna video lekcija s pisnim gradivom) 20 €. Končni ceni se prišteje DDV (5% za gradivo in 22% za vaje).

Študenti plačajo dogovorjeno šolnino v enem ali več obrokih, vsakič do dogovorjenega roka, na poslovni račun.

V šolnino so vključeni video ter besedilno gradivo ter vsi drugi stroški, vezani na izobraževanje, razen izdaje certifikatov in diplom.

Dodatni strošek študentov na višjih stopnjah je strošek nakupa profesionalnega astrološkega programa. V naši šoli uporabljamo trenutno najboljši program Solar Fire, ki ga moji študenti lahko kupijo pri uradnem evropskem distributerju Royu Gillettu za 15% nižjo ceno. Program lahko kupijo tudi kasneje, in lahko si izberejo tudi kak drug program, vsekakor pa je za učinkovito delo na višji stopnji uporaba kakovostnega astrološkega programa nujna.

SPRIČEVALA (cene so brez DDV)

CERTIFIKAT I: 50 € (61 z DDV)

CERTIFIKAT II: 100 € (122 z DDV)

DIPLOMA: 150 € (183 z DDV)

Cene spričeval so oblikovane za študente, ki naloge oddajo do dogovorjenega roka in se jim spričevala podeli osebno. Za individualno pošiljanje po pošti se doda 10 eur. Študenti, ki naloge oddajo z zamudo, doplačajo za izdelavo spričevala 25 €.

PRISPEVEK ZA PROMOCIJO

Če želite, da na svoji FB strani Astrologija – Ema Kurent, ki ima prek 20 tisoč sledilcev in cca 50 tisoč ogledov vsake objave, promoviram vaš dogodek (predavanje, delavnico, storitev za stranke ipd.), s ‘pinned post’ (objava na vrhu strani) za čas 48 ur, je cena za to storitev 150 € (brez DDV). Če pa želite, da pošljem vaš oglas na mojo mejling listo, ki ima cca 2500 članov, večinoma bivših študentov in drugih ljubiteljev astrologije, je cena prav tako 150 (brez DDV).  Enotna cena za obe storitvi je 225 €. Zainteresirani mi pošjljite mejl na ema.kurent@gmail.com.