Mnenja

Moje sedanje in nekdanje študente sem povprašala, kaj menijo o moji šoli in mojem poučevanju. Nekaj mnenj je spodaj. Večinoma so rekli, da jih lahko predstavim z imenom in priimkom, odločila sem se za ime. Korigirala pa sem samo – vejice.

Se oglašam, ker bi vam rada povedala, da sem neizmerno hvaležna vesolju in energijam, vsem aspektom, aplikacijam in separacijam? (če se malo pošalim), ki so me vodile v odločitev, da pridobljeno znanje nadgradim z vašim poučevanjem od ZAČETKA.
Predavanja so vrhunska, snov je spretno in strukturirano prepletena v smiselno celoto. Marsikaj se mi je razjasnilo, pa smo komaj pri 4. lekciji. Odlično je tudi to, da so predavanja posneta, zaradi vseh prednosti, ki jih taka oblika izobraževanja prinaša. Vsekakor prava odločitev tudi za vas kot predavateljico. Priznam pa, da bi težko sledila snovi, če ne bi imela nekaj predznanja.  Pa tudi kljub predznanju in predavanjem, še vedno kaj pomešam, pozabim in moram spet v zapiske pogledat ?.
Hvala???ker ste in hvala za vse znanje, ki ga delite z nami na tako izjemen način ?
Damjana
Ema, ko bi vedela, kako pogrešam tvoja predavanja, kako sem te rada poslušala in kako sem komaj čakala na sobote! Ne samo, da si visoko izobražena, z veliko izkušnjami in raziskovalno žilico po vedeti še več, ampak se čuti tudi tvoja strast, želja po podajanju znanja in to so lastnosti, ki so zelo zaželene pri predavataljih.
Tvoje znanje se je v realnosti in praksi vedno izkazalo in dokazalo. Upam, da kdaj organiziraš še enodnevne seminarje na temo prognostike 🙂 
Barbara

Ema, na tečajih se imam super. Spoštujem in občudujem Tvoje bogato znanje in neprecenljive izkušnje s področja astrologije. Hvala, da vse to deliš z nami.
Alenka

Učbeniki se mi zdijo obširni, polni koristnih informacij, k tebi sem se vpisala z željo da se čimveč novega naučim, predavanja vodiš sproščeno, teme astroloških semestrov so objavljene na tvoji spletni strani, tako da natanko veš kaj lahko pričakuješ. Ogromno novih informacij, ki jih bo še potrebno step by step absorbirati vase. Se izplača;-))
Barbara

Hvala Ema, 
samo par besed: predavanja so odlična, gradivo pa tudi! 
Sem zelo vesela in zadovoljna, da sem se pridružila! 
Uživam v učenju in urejanju predznanja, za katerega iz dneva v dan ugotavljam, da res nuca “nadgradnjo” 😉
Elda

Že nekaj časa sem razmišljala o tečaju astrologije, šla sem celo na nekaj predstavitev, na koncu pa sem se prepričala, da se bom pri Emi prav gotovo največ naučila. Našo znano astrologinjo so mi toplo priporočili tudi drugi znani slovenski astrologi, kar je še en očiten znak spoštovanja in poklon njenemu znanju, ki nam ga na tečajih obilno razdaja! V pomoč so nam njeni odlično in zelo podrobno napisani učbeniki, kjer je mogoče najti odgovore na vsa mogoča astrološka vprašanja in kar se mene tiče, če česa ne razumem, so tečaji v živo odlična dopolnitev in zaokrožena celota njene šole.
Katja

S pomočjo tvoje šole sem si postavila trdne astrološke temelje, ki so osnova za nadaljnje samostojno delo na polju astrologije.
Jasna

Vesela sem, da imam to možnost, da se izobražujem pri vas. Z vsakim novim predavanjem izkazujete, kakšna strokovnjakinja ste na področju astrologije. In vedno bolj mi je jasno, kako je človek povezan z vsemogočnim vesoljem. Astrologija je znanost, ki nam omogoča razumeti naš vsakdan in nam pomaga pri usmerjanju naših poti.
Urška

Ema te astrologijo nauči tako, da jo res znaš. V njeni šoli sem izvedela vse tisto, česar nisem našla v nobeni astrološki knjigi.
Maja

Na tečaju mi je v bistvu všeč vse, še posebno ko pokažeš svoje neizmerno znanje in izkušnje,vsak teden imam občutek, da sem se nekaj spet naučila, všeč mi je, kako” začutim” planete, aspekte, znamenja, ko ti podaš razlago. Takrat je vse jasno, kako astrologija vse pokaže. Seveda je meni to sedaj vse težko, vesela sem, ko kdaj sama ugotovim to, kar ti predavaš. Všeč mi je, da delamo na kartah, na konkretnih primerih, in želela bi si, da bi jaz naredila kakšno karto, recimo znanke, prijatelja ali sebe sama doma in bi jo ti korigirala, da vem, kaj znam in kaj bi morala popraviti.
Irena

Z vpisom v astro šolo Stella je zagotovljeno, da pridobiš strokovno in vsebinsko znanje astrologije. Ema ima zelo veliko praktičnih izkušenj, katere deli z svojimi študenti in tako poveča uporabnost pridobljenega znanja za vsakodnevno branje natalnih in drugih astro kart.
Mojca

Naučiti se teorije o astrologiji ni tako hudo težko, najtežje je torijo uporabiti na konkretnih primerih in s sintezo podati interpretacijo. Prava predavatelijca za praktično uporabo teorije.
 Jelena

V šoli astrologije pri Emi Kurent mi je zelo všeč, da so tečajne ure sproščene ter da se Ema vedno potrudi in snov, ki je morda malce bolj zapletena, razloži tako, da jo vsi razumemo. Tečaj je vse več, kot le branje po učbeniku, saj Ema pove veliko več iz lastnih dolgoletnih izkušenj in nam večkrat zaupa kakšen namig, kako astrologijo lažje razumeti. Pred tečajem sem bila popolni laik in se z astrologijo nisem nikoli prav zares ukvarjala, sedaj pa moram reči, da lahko berem akademske astrološke knjige oziroma sodelujem v  astroloških forumih in dejansko razumem, za kaj se gre. Ema je vse več kot učiteljica, je tudi prijateljica in oseba, ki je vedno pripravljena pomagati.
Andreja

Za študij astrologije sem se odločala kar nekaj let – sedaj ko jo študiram in bolje spoznavam, tudi vem zakaj je bilo tako:)) – Pri naši predavateljici mi je všeč, da vedno pove dejstva in argumente. Nekateri matematični izračuni so kar zahtevni, a nas vedno vpraša, če je potrebna še dodatna razlaga. Vedno ima na zalogi nove in nove tabele … :)) Konkretni primeri, ki jih obravnavamo, dokazujejo, da naklučij ni. Tako kot je v življenju – vse se zgodi z razlogom.
Nada

Ema, hvala še enkrat za vso znanje, ki sem ga dobila od tebe, za krasna predavanja, na katera sem z največjim veseljem hodila. Si neverjetno dobra predavateljica z ogromno znanja in  gotovo te bom še prišla poslušat,  v kolikor mi bo dopuščala moja služba in oddaljenost.
Lepo te pozdravljam in ti želim res vse dobro in najboljše.
Bernarda