DELAVNICA 18.6.2011

SOBOTA, 18. junij: Celodnevna delavnica

POZNAMO OSNOVE? SESTAVIMO JIH V CELOTO!

»Pred mano je rojstna karta. Teorijo interpretacije poznam. Vem, kaj pomenijo ti planeti v teh znamenjih, kaj njihovi aspekti z drugimi planeti, kaj njihov položaj v hišah… V osnovi vem, kako se moram zadeve lotiti, toda ostajam negotov/a. Karta mi je bav-bav in bojim se, da bom pri razlagi brcnil/a v temo. Kako naj sestavim vse te elemente v jasno, razumljivo celoto? In predvsem, kako naj spregovorim osebi, ki želi, da ji razložim njeno rojstno karto?«

Se prepoznate v zgornjem razmišljanju?

Delavnica je namenjena vsem, ki bi želeli pod mentorskim vodstvom preizkusiti pridobljeno začetno znanje oziroma ga poglobiti in utrditi s prakso. Delavnica bo zato res delavnica v pravem pomenu besede. Nanjo boste prinesli sebe, svoje besede, svoje (ne?)znanje – ter svoje karte.  Smisel delavnice je, da z nje odidete bolj vešči v interpretaciji in bolj samozavestni v podajanju.

Delavnico bo vodila Ema Kurent.

Odvila se bo v sodobno opremljeni, klimatizirani konferenčni dvorani Območne obrtno-podjetniške zbornice Ljubljana Bežigrad, Nade Ovčakove ulica 13 v Ljubljani.

Od udeležencev se pričakuje poznavanje osnov tradicionalne astrologije (planeti, znamenja, aspekti po nebesni dolžini in deklinaciji, hiše, vladavine, dispoziture, recepcije, ocenjevanje temeljne in naključne moči planetov, sekta planetov). Ob prijavi navedite vsaj eno karto, ki jo želite obdelati (točni podatki!).

Cena: 50 eur

Prijavite se do 17.6.2011 s prijavnico, v kateri izberete polje Seminar.


URNIK

10:00 – 13:30

Delavnica.

13:30 – 15:30

Pavza za kosilo

15:30 – 19:00

Delavnica.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja